O fetiță de doi ani din Telenești, care a ieșit din ogradă și a dispărut, găsită dormind în apropiere de o livadă

PE SCURT

O fetiță de doi ani și jumătate din satul Chiștelnița, raionul Teleneșești, a fost dată dispărută ieri seara, după ce în jurul orei 20:00, a ieșit din ogradă și a plecat într-o direcție necunoscută. Din fericire, după mai multe ore de căutări, micuța a fost găsită vie și nevătămată, dormind lângă o livadă.

PE LUNG

Imediat după anunțul despre dispariția micuței Xenia, polițiștii din cadrul posturilor de poliție din Telenești, salvatori, oameni din sat, au început căutările pe câmpuri, în livezi.

Nu au dormit toată noaptea, iar astăzi, în jurul orei 6:00, micuța a fost găsită de un paznic la 5 km de casă, aproape de o livadă, dormind la sol, vie și nevătămată.

„Emoțiile au fost atât de mari…Îi mulțumim lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa și că e bine!”, sunt vorbele polițiștilor, salvatorilor și oamenilor din Telenești care au găsit-o pe micuța Xenia.

Foto: Poză simbol

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.