Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

by D M
Distribuiti mai departe...

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

Eugen SAJIN, ANGAJAT AL MOLDATSA: „Au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul RM cu urmări greu de imaginat. MoldATSA tace, CAA tot, pe toți îi aranjează, aviația e safe!

Dle Octavian Nicolăescu știți că ați încredințat investigația unei companii în care angajații se tem să raporteze evenimentele aeronautice?

 

Dle Iulian Scorpan, va aranjează faptul că aeronava Airbus A320 EK32002 (140 pax, dintre care 6 copii la bord) a fost în risc de coliziune în aer?

După incident ce credeți, care a fost concluzia? au fost revizuite procedurile? A fost îmbunătățit echipamentul? a fost suplinit personalul? S-au creat mecanisme de protecție?

-NU! Administratorul MoldATSA, Veaceslav Frunze sancționează controlorii de trafic aerian. De ce de făcut o investigație normală când poți da vină pe controlori. Pentru că în viziunea lui Veaceslav Frunze și a managerilor săi de top aduși de el, alte probleme la MoldATSA nu mai sunt, totul zboară strună!

 

Sursa: Timpul.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...