/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Și prim-ministra Maia Sandu a transmis un mesaj ucrainenilor de Ziua Independenței statului vecin

missing
24 august 2019, ora 15:39

Prim-ministra Maia Sandu a transmis și ea, după președintele Igor Dodon, un mesaj de felicitare adresat ucrainenilor cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei. 

„Dragi ucraineni, vă felicit cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei! Mă bucur mult că am reușit să ridicăm la alt nivel relația dintre țările noastre în urma vizitei la Kiev, unde am discutat cu președintele Volodymyr Zelensky. La 28 de ani de la obținerea independenței țărilor noastre avem un obiectiv comun, integrarea în Uniunea Europeană, și vom continua să luptăm pentru el”, a scris prim-ministra pe o rețea de socializare.

Și președintele Igor Dodon i-a transmis președintelui ucrainean „cele mai calde urări de bine” de Ziua Independenței Ucrainei.

/VIDEO/ Ucraina sărbătorește Ziua Independenței cum mult artistism și fără paradă militară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram