/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ USB a protestat împotriva concertului organizat în PMAN de Dodon. Manifestanții i-au adus un dar șefului statului

missing
24 august 2019, ora 20:21

Uniunea Salvați Basarabia  (USB) a organizat o acțiune de protest față de concertul organizat astăzi de Igor Dodon în PMAN. În opinia celor de la USB, acest concert a fost organizat pentru a distrage atenția de la ziua de 23 august, când întreaga Europă marchează 80 de ani de la semnarea odiosului Pact Ribbentrop-Molotov, prin care a fost ruptă Basarabia de la trupul României.

„Am mers să-i dăm lui Igor Dodon, Serghei Șoigu și delegației ruse, câte o copie de pe chipiul pe care i l-a dăruit săptămâna aceasta Donald Trump, președinte SUA lui Klaus Iohannis, președintele României, pe care este inscripționat providențial „Make ROMANIA GREAT Again” – Faceți România Măreață din nou. România poate fi Măreață doar dacă este Mare, împreună cu românii din Basarabia, iar cel mai puternic stăvilar în calea Unirii este Federația Rusă, care vrea să ne păstreze în zona sa de influență”, spun organizatorii acțiunii.

Astăzi dimineață, la Președinție, membrii și susținătorii Partidului „Democrația Acasă” au protestat împotriva sosirii în Republica Moldova a ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram