/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În următoarele trei zile, circulația rutieră va fi închisă în inima Chișinăului. Cum vor circula troleibuzele

24 august 2019, ora 20:34

Primăria Municipiului Chișinău anunță că în perioada 25 august, ora 23:00, până pe 28 august, ora 05:00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin, în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței a Republicii Moldova.

În context, pe perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată.

Rutele de troleibuz nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34 vor fi redirecționate pe str. București.

Rutele nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de autobuz nr.5: Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9, nr.46: Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite. Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 : de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram