Lion’s Jewellery - 20 de ani de succes strălucit

Compania de bijuterii Lion's Jewelry a apărut pe piața autohtonă în anul 1999. Începând cu această perioadă compania a realizat importul bijuteriilor. Cu timpul a apărut însă ideea de a crea propriile capodopere, pentru fabricarea cărora se utilizează, în cea mai mare parte, aurul rusesc care este ajustat să corespundă probei 999.

Foto: Lion’s Jewellery 20 de ani de succes strălucit

Crearea bijuteriilor este un proces care îmbină cele mai noi tehnologii și abordarea creativă a meșterilor talentați. Lion’s Jewelery are o echipă de designeri care proiectează modele de bijuterii în cele mai recente programe 3D, folosind ultima generație de imprimante 3D, pentru a le confecționa. Tehnologiile înalte ajută la realizarea ideilor inventive care fac posibilă crearea bijuteriilor unice.

Lion’s Jewellery 20 de ani de succes strălucit / Sursa:lions.md/
Lion’s Jewellery 20 de ani de succes strălucit / Sursa:lions.md/

Lion’s Jewelery acordă o atenție deosebită alegerii pietrelor prețioase. La confecționarea bijuteriilor sunt folosite diamante care corespunde standardelor mondiale GIA, nu mai jos de VVs2 și care au o culoare nu mai puţin de G. Cu astfel de diamante lucrează asemenea giganți mondiali precum: Cartier, Magerit, Boucheron și alții. Cunoscătorii de bijuterii pot aprecia nivelul nostru la justa valoare.

Fiecare bijuterie este responsabilitatea noastră și garanția calității, până chiar la înlocuirea produsului.

Lion’s Jewellery – bijuterii făurite cu dragoste.

http://lions.md/


// console.log('no ads situation')