Eugen Sturza este noul președinte interimar al PPEM. Partidul anunță că va participa la alegerile locale

Fostul ministru al Apărării Eugen Sturza a fost ales drept președinte interimar al Partidului Popular European, după ce mandatul de 4 ani al lui Iurie Leancă s-a încheiat la 26 iulie curent.

Foto: UNIMEDIA

La Congresul PPEM va fi aleasă următoarea conducere cu mandat deplin al partidului și va fi adoptat noul program politic, anunță reprezentanții partidului.

De asemenea, se anunță că PPEM va participa la alegerile locale din 20 octombrie, dar și la alegerile parlamentare noi pe circumscripții. „În cel mai scurt timp posibil, vom anunța și candidații nominalizați, oameni profesioniști , integri, oameni care sunt gata să muncească în interesul cetățenilor, nu să facă promisiuni populiste, așa cum au făcut cei din actualul regim de guvernare”.

„PPEM urmează să vină în fața cetățenilor cu un proiect politic, unul care să aibă la bază nevoile reale ale societății, dar și lecțiile importante pe care le-am învățat din greșelile trecutului, atât ale noastre, cât și ale altor partide, inclusiv ale celor care se află în prezent la guvernare. Noi credem că după dezamăgirea uriașă pe care Blocul ACUM o produce în acest moment încrederea votanților pro europeni în politicieni este la cel mai jos nivel și se impune o resetare totală a întregii clase politice, care poate să vină doar dacă partidele sunt gata să-și înțeleagă greșelile și să se întoarcă la cetățeni, la nevoile lor reale”, se arată în comunicatul partidului.


Pub