Un nou mesaj de la Ilan Șor: În timp ce coaliția de guvernare împarte funcțiile și se ceartă (...), noi construim drumuri la Orhei!

Primăria municipiului Orhei anunță, printr-un comunicat, că lucrările de construcție și reparație a străzilor din localitate continuă. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie finisate lucrările de modernizare a străzii S. Lazo, cu o lungime de peste 700 de metri.

Foto: orhei.md

Imediat, cu un nou mesaj pe rețelele de socializare a venit liderul Partidului Șor, ex-primarul de Orhei: „Nu am stopat și nu am suspendat niciun proiect social sau de infrastructură. Noi continuăm să transformăm Orheiul în cel mai dezvoltat oraș din Moldova!”

Mesajul lui Ilan Șor / Sursa:Mesajul lui Ilan Șor

În comunicat se mai spune că, în prezent, este reparată o porțiune de carosabil de aproape 6,7 mii de metri pătrați a străzii S. Lazo. De asemenea sunt finalizate și câteva porțiuni ale străzilor adiacente – V. Cupcea și Eliberării. Pentru executarea lucrărilor a fost curățat asfaltul de pe strada V. Cupcea pe o lungime de 40 de metri, pe o suprafață totală de 300 de metri pătrați.

Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente sunt necesare aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt fierbinte.

lucrările de modernizare a străzii S. Lazo / Sursa:orhei.md
lucrările de modernizare a străzii S. Lazo / Sursa:orhei.md

Primarul interimar al municipiului Orhei a dat asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi finisate lucrările care au început cu aproximativ o lună în urmă. „În cel mai scurt timp vom finisa aceste lucrări. Mergem până la sfârșitul străzii. Strada este renovată în totalitate. Stratul superior a fost scos. De asemenea este amenajat și trotuar pentru pietoni, care nu a existat până acum. Lucrările vor finalizate până la sfârșitul săptămânii pentru că se lucrează destul de intensiv”, a declarat Diana Memeț.

Ea a menționat că reparația străzii S. Lazo a fost una prioritară pentru administrația municipiului, deoarece aceasta face legătura dintre centru și zona Lupoaica, dar și cu satele din apropiere.

Amintim că, la ultima ședință a Parlamentului deputații l-au lipsit de imunitate parlamentară pe deputatul Ilan Șor, fost primar de Orhei. După plecarea democraților de la putere, Șor a părăsit R.Moldova, la mijloc de iunie, cu un avion privat. În prezent, nu se știe exact unde se află fostul deputat.


// console.log('no ads situation')