Usatîi, către Slusari: Investigarea fraudei bancare seamănă cu „un serial în care scenariștii întind finalul pentru a filma cât mai multe episoade”

Renato Usatîi s-a adresat deputatului Alexandru Slusari și a spus că investigarea fraudei bancare seamănă cu „un serial în care scenariștii întind finalul pentru a filma cât mai multe episoade”.

Foto: UNIMEDIA

„Senzațional! Alexandru Slusari a declarat astăzi că suma furată din cele 3 bănci depășește un miliard de dolari. Băieți, investigarea furtului miliardului amintește tot mai mult de un serial în care scenariștii întind finalul pentru a filma cât mai multe episoade, atât timp cât mai există interes din partea publicului. Din câte vedem, în acest serial domnul Slusari este doar un actor care are rolul să șocheze cetățenii, săptămânal, aruncându-ne câte un detaliu la această temă.

Îi amintesc domnului Slusari că rolul comisiei parlamentare nu este de a “distra” cetățenii în stilul presei de bulevard. Societatea trebuie să cunoască adevărul, însă nu-l dați pe bucăți, și nici doar porțiunile care vă convin. Dvs. știți bine la ce mă refer eu. Serialele polițiste se termină atunci când bandiții sunt prinși.

Dvs nu vă grăbiți să finalizați acest serial, pentru că nu am văzut să faceți nimic concret pentru a-i readuce în țară pe Plahotniuc și Șor. Nu mai întindeți timpul, ori, serialul vostru „Game of Thrones” se va transforma în «Каникулы в Простоквашино»”, a scris Renato Usatîi.

Alexandru Slusari a declarat astăzi că, atunci când a „făcut calcule, despre câți bani au intrat după acordarea garanțiilor de stat, m-a luat groaza. Cifrele sunt groaznice. Nu este vorba doar despre un miliard de euro”.


Pub