Vitalie Marinuța va candida pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Verde Ecologist

Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța va candida pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, din partea Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova.

Foto: realitatea.md

„Vitalie Marinuța, Secretarul general al Partidului a fost desemnat în calitate de candidat la funcția de Primar general al Municipiului Chișinău. Avem toată încrederea în capacitățile administrative și manageriale ale candidatului desemnat, considerând că anume dumnealui este persoana de care are nevoie capitala noastră în această perioadă de dezvoltare”, a anunțat partidul printr-un comunicat.

Partidul mai anunță că va participa atât la alegerile locale generale, cât și la cele parlamentare noi pe circumscripții. „Avem o echipă bună de oameni integri, profesioniști, gată să muncească cu responsabilitate și dedicație pentru cetățeni”.

Vitalie Marinuța are studii militare în Republica Moldova, Statele Unite și Federația Rusă și un stagiu în armata SUA. Cu gradul de locotenent-colonel, a activat în cadrul Comandamentul Central al SUA dislocat în Tampa, statul Florida, unde a condus un grup de experți pe subiectul terorismului prin sinucidere.

A deținut funcția de ministru al Apărării în perioada 2009-2014.


Pub