Se simt persecutați ca în pușcărie. Protestul ieșit din comun a unor angajați a unui salon de frumusețe: „30000 lei - aceasta este suma pe care inspectoratul fiscal mi-o impune să o plătesc”

Protest ieșit din comun a unor angajați a unui salon de frumusețe. Aceștia s-au îmbrăcat în deținuți ca să arată că salonul la care ei lucrează este persecutat de către Inspectoratul Fiscal.

Foto: FB/Victor Micusa

„30000 lei - aceasta este suma pe care inspectoratul fiscal mi-o impune sa o plătesc pentru prima jumătate a anului 2018. Ei presupun că salonul trebuia sa aibă in ianuarie-mai tot atâția clienți cât am avut și în perioada iunie-decembrie.

Calcule prin deducție după apa și lumina consumată - așa spun cifrele lor.

Adio proiecte sociale gratuite! Adio reduceri pentru profesori, medici și oameni de artă! Adio “ donează o cosița” pentru bolnavii de cancer!

Fiscul vă fură nestingherit visurile. Miniștrii veniți din diasporă ne fac ca mâine sa fim noi însăși diaspora. Unde va sunt promisiune?

Moldova este o închisoare pentru antreprenorii mici și un paradis pentru Hoții de la putere.

Aceasta este uniformă in care vom munci mâine. Va prezint și infractorii fiscali care in fiecare an măresc încasările cu 25-30%”, scrie directorul salonului de frumusețe pe o rețea de socializare.

Inspectoratul Fiscal de Stat nu a venit deocamdată cu o reacție.


Pub