08:00:36 29.03.2024
Stiri

O femeie cu pașaport al României, răpită şi sechestrată într-un oraş din Spania, a reuşit să-şi anunţe familia. Autorităţile au eliberat-o după şase ore de la apel

Moldovenii în lume 22.08.2019 19:00 Vizualizări3052 Autor: Ziarul National


O femeie cu pașaport al României, răpită şi sechestrată într-un oraş din Spania, a reuşit să-şi anunţe familia. Autorităţile au eliberat-o după şase ore de la apel

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost răpită şi sechestrată de un individ în Spania. Tânăra a reuşit să-şi contacteze familia din România, iar după şase ore de la apel, poliţia spaniolă a spart apartamentul în care se afla tânăra. În prezent, răpitorul este judecat în stare de libertate.

Românca plecată în Spania a reuşit să-şi anunţe familia vineri, 16 august, că a fost răpită de un individ. Familia a apelat la autorităţile române, care la rândul lor au alertat autorităţile spaniole despre cazul de răpire, potrivit El Caso.

După şase ore de la apel, poliţia spaniolă a reuşit să identifice apartamentul din localitatea Monzon, provincia Huesca, în care românca era sechestrată.

Românca a fost răpită şi sechestrată de către un bărbat într-un apartament din localitatea Monzon, în provincia Huesca, din nord-estul Spaniei. Poliţiştii au intrat în forţă în apartament şi au eliberat-o pe tânăra care prezenta răni provocate de cuţit pe antebraţ. În apartament, autărităţile spaniole au găsit şi actele de identitate ale româncei, dar şi droguri.

Răpitorul, un bărbat de 36 de ani, a fost prins şi în prezent este cercetat în libertate.

O înregistrare video cu acţiunea poliţiştilor spanioli a fost dată publicităţii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md