/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei copii și un adult au ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat la o grădiniță din Băcioi

missing
22 august 2019, ora 18:04

Trei copii și un adult au ajuns la spital după ce, conform concluziilor preliminare, s-au intoxicat la o grădinița din comuna Băcioi, municipiul Chișinău, scrie ipn.md.

Solicitat de sursa citată, vicedirectorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Ion Toma, a declarat că persoanele au fost spitalizate cu simptome specifice intoxicației alimentare.

Pe lângă cei patru internați, pe parcursul zilei de ieri și astăzi, la medic s-au adresat alte 12 persoane care au tangență cu grădinița și acum se află sub supraveghere medicală.

Reprezentanții ANSA și specialiștii Centrului de Sănătate Publică, iau probe din bucatele care au fost servite la grădiniță pentru a stabili circumstanțele care au putut duce la posibila intoxicație.

În această perioadă a anului, grădinița este frecventată de circa 40 de copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram