/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Protest neobișnuit împotriva taxelor percepute de FISC. Angajații unui salon de frumusețe vor lucra mâine în uniforme de deținuți

missing
22 august 2019, ora 22:37

Vor lucra mâine în uniforme de deținuți. Astfel au decis să protesteze angajații unui salon de frumusețe după ce potrivit proprietarului, reprezentații Inspectoratul Fiscal de Stat l-ar fi impus să achite peste 30 de mii de lei, bani care din spusele antreprenorului sunt ceruți nejustificat.  

„30000 lei – aceasta este suma pe care Inspectoratul Fiscal mi-o impune sa o plătesc pentru prima jumătate a anului 2018. Ei presupun că salonul trebuia sa aibă în Ianuarie mai tot atâția clienți cât am avut și în perioada Iunie-Decembrie. Calcule prin deducție după apa și lumina consumată – așa spun cifrele lor.

Adio proiecte sociale gratuite! Adio reduceri pentru profesori, medici și oameni de artă! Adio „donează o cosița” pentru bolnavii de cancer!

Fiscul vă fură nestingherit visurile. Miniștrii veniți din diasporă ne fac ca mâine sa fim noi însăși diaspora. Unde vă sunt promisiune?

Moldova este o închisoare pentru antreprenorii mici și un paradis pentru hoții de la putere. Aceasta este uniforma în care vom munci mâine. Va prezint și infractorii fiscali care în fiecare an măresc încasările cu 25-30%”, a scris proprietarului salonului pe rețelele de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram