(video) Sarcină complexă, dar spectaculoasă. Iată cum se construiesc prototipurile SUV-ului BMW iNEXT

Cu ocazia producției de prototipuri BMW iNEXT, germanii ne oferă o privire exclusivă în culisele uzinei sale pilot din inima Centrului de Cercetare și Inovare (FIZ).

Modelul complet electric va fi lansat în 2021 şi va fi asamblat pe aceeaşi linie cu automobilele cu motoare cu ardere internă sau sisteme de propulsie plug-in hybrid.

Foto: autoblog.md

Prototipurile tuturor vehiculelor sunt fabricate cu mult înainte de lansarea efectivă pe piaţă, sub cel mai strict secret, în zone special restrânse ale complexului. Acestea sunt utilizate pentru testare și pentru a pregăti asamblarea finală. Experți în dezvoltare și producție lucrează în strânsă colaborare aici.

"Pregătirea unui vehicul complet electric pentru producția de serie este o sarcină interesantă, dar provocatoare. Până la începerea oficială a producției vom construi până la 100 de prototipuri ale lui BMW iNEXT. Până atunci, uzina pilot va folosi o serie de noi inovații pentru a eficientiza și a accelera procesele noastre și mai mult. De asemenea, deja pregătim primii noștri asociați de producție de la uzina din Dingolfing pentru a lucra la un nou produs", a declarat Udo Hänle, șef al departamentului de integrare a producției. Află mai multe detalii interesante pe AutoBlog.MD


Pub