(video) Andrei Năstase, către colegul de coaliție privind alegerile locale: „Domnul Popșoi nu poate să îmi facă nici mie agenda”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, refuză să spună dacă va candida la funcția de primar al capitalei din 20 octombrie.

De asemenea, Năstase i-a dat și o replică deputatului din Fracțiunea PAS, Mihai Popșoi, care a declarat într-un interviu că cel probabil, Andrei Năstase, va fi candidatul comun al Platformei DA și PAS. Năstase a spus că „domnul Popșoi nu poate să îmi facă nici mie, nici nimănui din Platforma DA agenda”.

Întrebat dacă va refuza la fotoliul de viceprim-ministru pentru fotoliul de primar al Chișinăului, Năstase a declarat că „deocamdată sunt primar ales al Chișinăului. Sunt în procedurile juridice la CtEDO și în instanțele moldovenești. Nu cred că va dura mult timp și vom avea un verdict în acest dosar”, a precizat Năstase.

Vicepreședintele Parlamentului și deputatul fracțiunii PAS, Mihai Popșoi, a declarat că Andrei Năstae ar putea fi candidatul comun din partea PAS și Platforma DA pentru alegerile locale generale.

Igor Dodon a spus că Ion Ceban va fi candidatul din partea PSRM.


Pub