Vali Boghean se alătură campaniei „Hai la mine acasă”, cu un videoclip în care cântă hoinărind desculț, pe dealurile satului natal

Cântărețul Vali Boghean se alătură campaniei „Hai la mine acasă”, iar cu această ocazie cântărețul a lansat un videoclip pentru melodia „Baraboi tânguios”, în care s-a filmat colindând desculț dealurile satului în care s-a născut - Bumbăta.

Foto: Vali Boghean/Facebook

„Cel mai mult și cel mai bine doar acasă poți trăi...”, cântă Vali Boghean, în timp ce pășește desculț, ca în copilăria sa, pe cărările Bumbătei, un sat ce apare în cu totul altă ipostază, o parte din filmări fiind făcute de la înălțime.

„Banal sau poate chiar patetic, însă niciodată nu trebuie să uităm de unde am pornit, cine suntem și încotro mergem ca neam și țară!”, a mai adăugat Vali Boghean.

Artistul a publicat videoclipul pe pagina sa de Facebook, însoțit de o postare în care le-a mulțumit oamenilor care au colaborat cu formația sa la filmări.

Campania este inițiată de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), în colaborare cu Poliția de Frontieră, cu sprijinul partenerului strategic al industriei de turism, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK aid.

Campania „Hai la mine acasă” a fost lansată de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, în colaborare cu Poliția de Frontieră, prin care atât moldovenii din diasporă, cât și cei de acasă, sunt îndemnați să-și cunoască plaiul natal, să-l exploreze, pentru a putea, ulterior, să promoveze Republica Moldova printre prietenii lor, invitându-i în ospeție.

sursa: Expresul.md


Pub