/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Surpriză! Cine este candidatul PDM la alegerile parlamentare noi în circumscripția câștigată anterior de Plahotniuc

missing
21 august 2019, ora 20:42

Partidul Democrat (PDM) a decis cine va fi candidatul formațiunii la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, pe circumscripția nr. 17, Nisporeni, câștigată pe 24 februarie de ex-liderul partidului Vlad Plahotniuc. Noul candidat al formațiunii este nimeni altul decât președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş. Anunţul a fost făcut astăzi de către deputatul din fracțiunea PDM Pavel Filip în cadrul unei emisiuni de la postul Radio Moldova, transmite Trm.md.

„În urma discuţiilor cu colegii din partid am hotărât că la Nisporeni va candida domnul Verdeş”, a declarat Pavel Filip, potrivit sursei citate.

Vlad Plahotniuc și-a depus mandatul de deputat acum aproximativ o lună. S-a întâmplat după ce a părăsit țara, în urma cedării puterii de cătrte PDM.

Tot pe circumscripția nr. 17, din partea Blocului ACUM ar putea să candideze Ion Terguță, care a candidat și la alegerile din 24 februarie pe această circumscripție, clasându-se pe poziția a doua.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram