image
Sursa foto: Getty Images

Ultimul asalt pentru Neymar din partea Barcelonei: Reuniune la cel mai înalt nivel

Toate încercările pentru transferul lui Neymar făcute până acum de cluburile Barcelona, Real Madrid şi Juventus s-au lovit de refuzul prinţilor care patronează PSG.

Dar timpul trece şi până la finalul perioadei de transferuri nu mai este prea mult. Cu atât mai mult cu cât se prefigurează o afacere complicată, care nu poate fi finalizată de la o zi la alta. Este cert însă că Leonardo are ordin de la patroni să-l vândă pe Neymar.

Tocmai de aceea, conducerea Barcelonei se reuneşte astăzi într-o formulă complexă pentru a pune la punct strategia finală. Iar conform celor de la Mundo Deportivo, Barca va propune de data aceasta o afacere fără bani.

Acum, după împrumutarea lui Coutinho la Bayern Munchen, catalanii trebuie să găsească alți jucători pe care să-i includă în tranzacție. Nelson Semedo, Ousmane Dembele și Ivan Rakitic sunt pe listă, deși niciunul dintre ei nu-și dorește să plece. Foarte probabil, nu doar unul dintre aceștia ar fi inlcuși, ci chiar doi.

Însă ce este cel mai interesant este faptul că PSG nu ar vrea să-l lase pe Neymar înapoi la Barcelona, din cauza relațiilor reci dintre cele două cluburi. În schimb, parizienii nu ar spune nu unui transfer la Real Madrid. De altfel, Florentino Perez chiar a făcut un împrumut pentru Real Madrid, în scopul aducerii lui Naymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: