Descoperă următorul nivel al performanței: Galaxy Note10 și Note10+ oferă o nouă experiență

Galaxy Note10 și Note10+ impresionează cu cele mai noi tehnologii şi caracteristici de top. Galaxy Note10 redefineşte această promisiune pentru utilizatorul modern, care îşi foloseşte smartphone-ul pentru a duce productivitatea şi creativitatea la următorul nivel şi care trece cu uşurinţă de la idei la sarcini clare.

Foto: Samsung

Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceptualizat pentru a ajuta utilizatorii să obţină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un video sau se relaxează cu jocul preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârşit task-urile mai eficient.

Noul Samsung Galaxy Note10 / Sursa:Samsung

De ce alegi Galaxy Note10 și Note10+:

-Designul și simțul tactil se combină pentru a crea o experiență complet nouă.

- Aderența ergonomică și construcția ușoară au stabilit un nou standard pentru designul smartphone-urilor.

-Pentru prima dată, poți alege dimensiunea dispozitivului Note care ți se potrivește cel mai bine: Galaxy Note10 este predestinat utilizatorilor care doresc să experimenteze puterea S Pen-ului şi productivitatea optimă într-o formă compactă, reprezentată printr-un display Cinematic Infinity de 6,3 inci. Galaxy Note10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inci.

- Design extrem de subțire: Oțelul inoxidabil și sticla ultra-șlefuită se îmbină perfect într-un design impresionant de subțire.

Noul Samsung Galaxy Note10 / Sursa:Samsung

- Bateria ține pasul cu tine, toată ziua: Este cea mai mare baterie Note de până acum. Tehnologia inteligentă de ultimă generație recunoaște și se adaptează obiceiurilor tale mobile, pentru ca tu să fii activ toată ziua. Funcția de încărcare super rapidă permite încarcarea telefonului în numai 30 de minute și durează toată ziua.

- Capacitatea de stocare a unui laptop, pe telefon: Galaxy Note10 și Note10+ duc memoria mobilă la noi niveluri, cu spațiu de stocare de 256GB pe care îl poți extinde cu până la 1TB suplimentar.

-Galaxy Note10 oferă posibilități noi şi puternice unui S Pen compact, reinventat. Acum, utilizatorii pot lua notiţe, pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital în Samsung Notes şi îl pot exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot chiar să-şi personalizeze notiţele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului. Este cel mai avansat S pen de până acum, cu până la 10 ore durata de viață a bateriei în modul standby.

Noul Samsung Galaxy Note10 / Sursa:Samsung

- Noile modele Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanţe: Aura Glow, Aura White şi Aura Black.

- Noul sistem de camere profesionale aduce tehnologia avansată din cinematografie direct pe telefonul mobil: Poți trece instantaneu de la filmare la editare cu tehnologia puternică pro-grade și sistemul de camere multiple care reglează detaliile neclare și adaugă efecte speciale și bokeh pentru a crea videoclipuri la fel de incredibile precum fotografiile tale. Galaxy Note10 și Note10+ au toate caracteristicile esențiale ale camerei, de la obiectivul cu diafragma duală până la camera cu unghi Ultra Wide, Live focus și chiar și Scene Optimizer.

Noul Samsung Galaxy Note10 / Sursa:Samsung

Galaxy Note10 este piesa centrală a ecosistemului Galaxy bazat pe produse, servicii și parteneriate de tip premium care permit conexiuni directe cu alte accesorii cum ar fi ceasurile Galaxy Watch Active2 sau tableta Galaxy Tab S6. Aplicațiile preinstalate Samsung Pay, Samsung Health, Samsung Knox, dar și asistentul Samsung Bixby vor permite utilizatorilor să rămână accesibil mereu și să poată realiza mai multe sarcini simultan.

Vânzarea noilor telefoane în Moldova va începe la 23 august. Pre-comenzile însă pot fi făcute de la 8 august în toate magazinele partenerilor comerciali, dar și pe site-urile acestora. Cei care vor comanda din timp vor primi un bonus de 2000 de lei pentru accesorii și produse Samsung (telefoane, tablete, ceasuri și alte dispozitive mobile).


// console.log('no ads situation')