La La Play Ziua 9: peisajele minunate ale Parcului Țaul și feeria muzicii instrumentale în aer au creat o seară magică pentru oamenii orașului Dondușeni

Moldovan National Youth Orchestra a adus muzică în unul dintre cele mai cool orașe întâlnite în cadrul celei de-a 3-a expediție muzicală La La Play, orașul Dondușeni. Concertul La La Play „Open Air Dondușeni” a adunat multă lume dornică de muzică vie savurată alături de persoanele îndrăgite. Surpriza serii a fost apariția în scenă a 2 eroi ai proiectului de incluziune sociala, La La Play Voices, Ștefan Albu și Malvina Grosu. Tinerii din Dondușeni au intrepretat braț la braț cu taletații muzicienii piese precum „Shape of my heart”, ” Lume, Lume„ și altele.

Foto: La La Play Ziua 9/Dondușeni

În fața scenei improvizate, puteau fi zăriți copii mici ce se jucau în beanbag-uri și maturi care pasional discutau ce nou și bun s-a mai întâmplat de când nu s-au mai văzut. Îndată ce muzica se făcuse auzită, toată atenția a fost direcționată către scena improvizată din centrul orașului. Piesă cu piesă, gest cu gest, tinerii exploratori au cucerit inimile celor prezenți și au creat amintiri pe mult timp înainte a unei seri magice de august cu nuațe muzicale.

Astăzi, 20 august, expediția muzicaă a ajuns la concertul final, La La Play „Pietonala din Chișinău„. Cea mai cool expediție își încheie maratonul printr-un concert open air în inima capitalei, pe strada pietonală “Eugen Doga”, începând cu ora 19:00. Sunt invitați toți doritorii de a-și lua doza de chill, muzică bună și emoții minunate alături de echipa La La Play, ce a survolat 2000 km pentru a dărui muzică oamenilor țării. Evenimentul este cu intrare liberă.

Mai multe detalii găsiți AICI.


Pub