Mesajul de condoleanțe al lui Vladimir Plahotniuc pentru Iurie Luncașu: Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut

Ex-lider PDM, Vlad Plahotniuc, a venit cu un mesaj, la două zile, după ce omul de afaceri Iurii Luncașu, persoană de încredere al lui Vlad Plahotniuc, a fost găsit împușcat în regiunea capului.

Foto: UNIMEDIA

„Prietenii adevărați sunt numărați pe degete, ei sunt familia pe care ți-o alegi. Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut. Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten”, se arată în mesaj.

Mesajul lui Plahotniuc / Sursa:facebook

Amintim că principala ipoteză în cazul omului de afaceri, Iurii Luncașu găsit împușcat este sinuciderea. Declarația aparține Procurorului șef al Oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, care a spus că pe marginea acestui caz a fost deschis dosar penal.

Iurii Luncașu este un om de afaceri din anturajul lui Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor.

În 2014, Rise Moldova a publicat mai multe fotografii în care Luncaşu era surprins însoţindu-l pe Vladimir Plahotniuc la Sciez, Franţa. Luncaşu este fondator la mai multe companii: „Denir Lux”, „GB&CO”, „Primrof Construct” sau „Acvilin-Grup”, cu afaceri în domeniul construcţiilor sau ţigărilor. Împreună cu membrii familiei, el deţine mai multe case şi apartamente în capitală. Luncașu este cel care a fost reprezentantul, prin procură, la Chișinău al firmei „Investar Investments Limited”, înregistrată la 31 august 2016 în Larnaca, Cipru și cea care a cumpărat în 2017 “Casa albă”, un complex de imobile impunător de la poalele parcului „Valea Morilor”, în perimetrul străzilor Timiş şi Bujorilor.


Pub