(foto) Iurii Luncașu a fost petrecut pe ultimul drum, la cimitirul „Sfântul Lazăr”

Astăzi a fost petrecut pe ultimul drum omul de afaceri Iurii Luncașu. Ceremonia a avut loc la cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău, a scris activistul Anatol Mătăsaru.

Foto: Facebook/ Anatol Matasaru

Vlad Plahotiuc a scris astăzi un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul lui Luncașu. „Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut. Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten”, se arată în mesaj.

Iurii Luncașu, care s-ar fi împușcat la 17 august, pe traseul R-6, a fost reprezentantul companiei care deține „Casa Albă”, impunătoarea clădire de la poalele parcului Valea Morilor, atribuită lui Vlad Plahotniuc. Totodată, dânsul a fost cel care stă în spatele întreprinderii Proterra Grup SRL, o firmă care a câștigat în ultimii doi ani cele mai bănoase licitații pentru salubrizarea instituțiilor statului.

Principala ipoteză în cazul deceseului omului de afaceri este sinuciderea. Declarația aparține Procurorului șef al Oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, care a spus că pe marginea acestui caz a fost deschis dosar penal.

Înmormântarea lui Iurii Luncașu / Sursa:Facebook/ Anatol Matasaru
Înmormântarea lui Iurii Luncașu / Sursa:Facebook/ Anatol Matasaru


Pub