02:04:18 25.04.2024
Stiri

Un deputat PPDA a luat la ROST partenerii de la PAS pentru criticile aduse Domnicăi Manole: „Mă gândesc la unii „PĂUNI”… Unde ne ducem noi, dacă suntem gata să ardem pe rug un om dedicat, care a decis să nu încalce legea?”

Politică 20.08.2019 10:00 Vizualizări2594 Autor: Ziarul National
Un deputat PPDA a luat la ROST partenerii de la PAS pentru criticile aduse Domnicăi Manole: „Mă gândesc la unii „PĂUNI”… Unde ne ducem noi, dacă suntem gata să ardem pe rug un om dedicat, care a decis să nu încalce legea?” facebook


Deputata PPDA, Inga Grigoriu, se arată dezamăgită că „unii parlamentari populari pe Facebook” i-au solicitat în mod ultimativ Domnicăi Manole, propulsată la Curtea Constituțională de Andrei Năstase, să încalce legea și să spună pentru cine a votat la șefia Înaltei Curți.

Citește și: DOC // După criticile vehemente la adresa sa pentru că a votat un socialist în fruntea CC, judecătoarea Manole cere alegerea unui NOU șef la Înalta Curte: „Ce se întâmplă, oameni buni!”

„Dragi prieteni, scuzați-mă de intervenție la oră nocturnă, dar somnul oamenilor din Platforma „DA” demult nu mai este unul normal. Mă gândesc la noi, la societatea noastră, la cât de ușor ea poate fi manipulată aici, pe o rețea de socializare. Mă gândesc la unii „păuni” care așteaptă să li se modifice Legea, ca ei să intre pe covor roșu în instituțiile statului. Ei, nefăcând nimic, doar criticând pe la posturile de televiziuni libere, etalându-și mușchii ieșiți de subțiori, admirându-se asemeni lui Paris”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: Judecătoarea Domnica Manole ar fi înclinat BALANȚA pentru ca Țurcan să ajungă președintele CC

Grigoriu o laudă pe Domnica Manole și spune că dânsa nu merită să fie criticată.

Citește și: Sturza: „Monștrii RENASC! PSRM face politica, ACUM face economie”

Citește și: Se ÎNCING spiritele. Un deputat PAS o îndeamnă pe Domnica Manole să DEZVĂLUIE pentru cine a votat la șefia CC

„Mă gândesc la faptul că un judecător a lăsat orgoliul personal, a încălțat ciubotele și a mers la oameni, a vorbit cu ei de la egal la egal și nu a spus nicio secundă că această activitate este mai jos de demnitatea lui personală?! Deja ieri acel judecător a fost judecat de cine nu i-a fost lene, inclusiv și de unii parlamentari „populari” pe Facebook.

Citește și: ULTIMATUMUL pus de Năstase judecătorilor Curții Constituționale: „Fiecare să-și asume PUBLIC opțiunea de vot, fără excepție. În caz contrar, solicit DEMISIA”

Unde ne ducem noi, dacă suntem gata să ardem pe rug un om dedicat, care a decis să nu încalce legea? Un om ale cărui acțiuni am urmărit cu toții împreună deja de mai bine de trei ani”, a conchis Grigoriu.

De menționat că Domnica Manole este suspectată că l-ar fi votat pe socialistul Vladimir Țurcan în funcția de președinte al Curții Constituționale. În acest sens, președintele Comisiei juridice entru numiri și imunități, deputatul PAS Sergiu Litvinenco, i-a cerut Domnicăi Manole să spună pentru cine a votat, după ce judecătorii promovați de Guvern, Nicolae Roșca și Liuba Șova, au spus că nu și-au dat votul pentru fostul deputat socialist.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md