Sergiu Cebotari, care a dezvăluit schema de trafic cu anabolizante la Poșta Moldovei, a fost ACHITAT

by D M
Distribuiti mai departe...

Fostul angajat al Poștei Moldovei, Sergiu Cebotari, cel care a făcut dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu anabolizante, a fost achitat pe ambele capete de acuzare. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău.

Sergiu Cebotari a mulțumit avocaților și tuturor celor care au crezut în el printr-o intervenție prin Skpe, chiar în fața Curții de Apel Chișinău. El a mai menționat că în scurt timp va reveni acasă.

În luna martie a acestui an Sergiu Cebotari a fost condamnat la opt ani de pușcărie într-un dosar penalpentru delapidarea averii străine și folosirea muncii forțate.

Sergiu Cebotari a declarat în repetate rânduri că dosarul este fabricat la comandă, după ce, în primăvara anului 2016 a dezvăluit o schemă de trafic cu anabolizante, care se făcea prin intermediul Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”.

Declarațiile de atunci ale lui Sergiu Cebotari au fost confirmate și de o comisie parlamentară de anchetă, condusă de către deputatul PLDM, Grigore Cobzac. Atât reprezentanții Întreprinderii ”Poșta Moldovei”, cât și persoanele vizate au respins anterior aceste acuzații.

Amintim că Sergiu Cebotari era învinuit că ar fi obligat 16 oameni să muncească, fără plată, la o întreprindere agricolă privată. Mai mulți foști angajați au declarat în instanță că nu au fost niciodată forțați să muncească, iar Cebotari și-ar fi respectat în totalitate obligațiile contractuale.

LiveCurtea de Apel Chisinau

Опубликовано Nicolae Josan Вторник, 20 августа 2019 г.

Curtea de Apel (“Ograda lu Pleska”) 2

Опубликовано Nicolae Josan Вторник, 20 августа 2019 г.

 

 Jurnal.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...