Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
19.08.2019

4.500 de pachete cu țigări urmau să fie transportate ilegal peste frontieră

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord impuși de situație să aplice trei focuri de armă cu scop de avertizare, asta după ce niște persoane necunoscute aflate în zona de frontieră au ignorat somația inspectorilor. Incidentul a avut loc în acest weekend, iar cercetările continuă și la această oră pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Conform unei informații operative privind transportarea peste hotarul țării a produselor de tutungerie, ofițerii de investigație au întreprins diverse acțiuni pentru a contracara intențiile ilegale a unor conaționali.

Astfel, în apropierea satului Criva, în jurul orelor 22:30 au fost observate patru persoane ce se deplasau spre linia de frontieră, având asupra lor câte un colet. Somați să se oprească, bărbații au neglijat în totalitate indicațiile polițiștilor de frontieră, încercând să fugă. Cei din urmă au tras trei focuri de armă în plan vertical pentru a sili stoparea și reținerea intrușilor.

La fața locului s-a constatat că coletele erau pline cu cartușe de țigări, în număr de 4.500 de pachete, ulterior acestea au fost ridicate și depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte la SPF Lipcani.

Audiați, nicio persoană nu a dorit să ofere declarații privind fapta comisă. Polițiștii de frontieră cercetează în continuare cazul sub toate aspectele legale. Dacă se va stabili implicarea și vinovăția acestora, ei riscă o amendă contravențională de 150 u.c. fiecare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus