Gheorghe Costandachi a anunțat că va candida pentru alegerile locale din Chișinău

Președintele Centrului Social-Politic European (CSPE), Gheorghe Costandachi, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar general al Chișinăului la alegerile din 20 octombrie curent, scrie curentul.md.

Foto: curentul.md

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, în cadrul căreia, Gheorghe Costandachi a menționat că încrederea locuitorilor mun. Chișinău poate fi câștigată de „un primar apolitic, care poate aduce schimbări reale”.

„În fruntea primăriei trebuie să fie un gospodar adevărat cu o echipă de persoane profesioniste. Primarul nu trebuie să fie vulnerabil pe nici o dimensiune. Astfel, am decis să vin cu inițiativa de a participa la electorala municipală locală în calitate de candidat apolitic, comun, din partea societății civile, academice, de educație, partide politice extraparlamentare și tuturor celor care își doresc un oraș civilizat. Mă adresez către partidele politice extraparlamentare, experți, societatea civilă, oameni de afaceri, locuitori ai mun. Chișinău cu solicitarea de a-mi acorda încredere și de a-mi susține candidatura pentru funcția de Primar General al Chișinăului. Să formăm un front unic, să rezistăm provocărilor! Am și o echipă de profesioniști, care au deja strategii elaborate pentru dezvoltarea tuturor mediilor”, a spus Gheorghe Costandachi.


Pub