Horoscop 18 august 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecii ar face bine să se bazeze doar pe propria intuiție, în problemele din dragoste. Ar putea urma clipe de confuzie și momente tensionate, însă ele sunt firești înainte de luarea unei decizii.

Foto: simbol

Taurii nu mai cred în coincidențe, în special dacă la mijloc este o persoană de care s-au îndrăgostit. Ochii au limbajul lor propriu și, din fericire, nu se pricep la minciuni.

Prinși cu probleme și gânduri care îi macină, Gemenii au nevoie urgentă de o doză de entuziasm. Iar pentru asta nu sunt necesari bani.

A identifica o problemă înseamnă a o rezolva pe jumătate, după cum vor afla Racii dispuși să-și asume responsabilitatea pentru greșelile din trecut.

Nativii din Leu vor avea parte de o zi plină de aventuri. Veţi merge într-o excursie alături de familie sau prieteni şi veţi fi uimiţi de locurile extrem de frumoase pe care le veţi vizita.

Fecioară - Astăzi trebuie să acordaţi o mai mare atenţie nevoilor persoanelor din jurul vostru. Nu fiţi egoişti şi gândiţi-vă şi la ceilalţi. Demonstraţi că meritaţi să fiţi în acel loc şi ajutaţi cu tot ceea ce puteţi pentru a rezolva o problemă urgentă.

O rază de speranţă se întrezăreşte pentru Balanţe. Atunci când credeaţi că problema voastră va fi imposibil de rezolvat, o persoană misterioasă vă va ajuta sau vă va oferi un sfat care se va dovedi a fi vital.

Nativii din Scorpion îşi vor găsi, astăzi, sufletul pereche. O persoană necunsocută vă va copleşi cu complimente şi declaraţii de dragoste.

Săgetător - Nu încerca să găseşti pe cineva căruia să îi faci o mărturisire de suflet, nu cere răspunsuri la întrebările care te macină de mai multă vreme. Păstrează-le pentru tine, nu te panica şi concentrează-te la rezolvarea unor probleme de familie.

Dacă au de luat decizii importante, cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. De preferat să nu facă investiții majore pentru că partea financiară este dezechilibrată și din acest motiv își pot strica buna dispoziție.

Vărsător - Nu te închide în tine astăzi, s-ar putea ca asta să dăuneze major relaţiei tale de iubire şi să complice şi relaţiile cu membri familiei. Dacă ai promis că vei ajuta pe cineva astăzi, ieşi din starea pesimistă în care ai intrat şi ţine-te de promisiune.

Pești - E cazul să leneveşti mult în pat, de dimineaţă, apoi să faci o plimbare lungă şi să petreci restul zilei cu prieteni foarte dragi. Nu uita să cumperi câteva lucruri mici care te umplu de bucurie.


Pub