/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Accident în Rusia. Un șofer din Moldova s-a izbit cu autobuzul într-un stâlp. 18 persoane s-au adresat la medic

18 august 2019, ora 18:36

Accident în Rusia cu implicarea unui moldovean. Un bărbat de 47 de ani, aflându-se la volanul unui autobuz, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp. Incidentul a avut loc în această dimineață în orașul Moscova, pe șoseaua Entuziaștilor. 

„În urma producerii accidentului rutier, 18 persoane s-au adresat la medic. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Anterior șoferului i-au fost aplicate 30 de amenzi pentru depășirea vitezei și nerespectarea semnelor de circulație rutieră” au scris pe rețelele de socializare reprezentanții Direcției de transport a orașului Moscova.

Foto: Twitter/Московский транспорт

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram