„Foc și pară” între Maria Ciobanu și Marina Tauber: „Atunci când i se reproșează, își ia „jucărelele", ortacii de partid și părăsește ședința de plen”

Deputata Maria Ciobanu o sfătuie pe Marina Tauber să citească reportul Kroll 2 și să plece la cea apropiată pușcărie. Într-o postare pe Facebook, Ciobanu critică boicotul Partidului Șor de ieri și o acuză pe Tauber că „intimidează” unii deputați.

Foto: UNIMEDIA

„Figuranta din raportul Kroll2 de investigație a furtului miliardului, Marina Tauber, încă nu a înțeles că a nimerit în Parlament datorită "tușoncei", micilor, concertelor și, firește, banilor. Ea se crede încă la piața de la Orhei, permițându-și să țipe, să ceară "cuvânt" fără treabă, iar atunci când i se reproșează, își ia "jucărelele", ortacii de partid și părăsește ședința de plen spre ușurarea noastră, a tuturor. În fiecare zi încearcă să intimideze câte un deputat cu niște hârțoage de "atenționare". Ieri mi-a trimis și mie o "epistolă". Marina, citește urgent raportul Kroll2 și mergi la cea mai apropiată pușcărie. Acolo ești așteptată. Ți se va înmâna la intrare o mătură personalizată, pentru a avea cu ce te ocupa!”, se arată în postarea Mariei Ciobanu.

UNIMEDIA amintește că, ieri, formaționea Șor a părăsit sala plenului în legătură cu proiectul de lege cu privire la majorarea TVA-ului în industria HoReCa.


Pub