(foto) Premieră la Pebble Beach: Supercarul de colecţie Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Lamborghini prezintă Aventador SVJ 63 Roadster, o ediție limitată a iconicului model super sport cu V12 din gamă, chiar în acest weekend la Monterey Car Week, SUA.

Creând o nouă expresie a exclusivității în urma coupeului SVJ 63, noul SVJ Roadster va fi, de asemenea, produs în doar 63 de unități suplimentare numerotate, care comemorează anul 1963 în care a fost fondată compania.

Foto: autoblog.md

Pentru noul model Aventador SVJ 63 Roadster, echipa de design Centro Stile și departamentul Ad Personam au combinat toate opțiunile de culoare și decorative, practic nelimitate, disponibile prin programul de personalizare al mărcii, creând astfel un număr de opt expresii de design. Disponibile doar pentru 63 de oameni din întreaga lume, fiecare dintre cele opt combinații unice cuprinde un exterior și un interior realizat exotic.

Stilul exterior este conceput special pentru modelul Roadster, cu o parte superioară din fibră de carbon mată sau lucioasă, care include acoperișul, capacul motorului, prizele de aer ale motorului, rama parbrizului și corpurile oglinzilor laterale retrovizoare. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub