Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 AUGUST 2019. TAURII SE ÎMPACĂ CU O PERSOANĂ DRAGĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Pentru Berbeci se anunță o zi perfectă pentru relaxare și odihnă. Nativii vor prefera să stea departe de agitația cotidiană și nu este exclus chiar să plece într-o minivacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente plăcute alături de cei dragi. Cei care sunt singuri au ocazia să cunoască o persoană cu care să poarte un dialog incitant.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Taur au șansa să se împace cu o persoană cu care au fost certați. Poate fi vorba de un prieten apropiat, de o rudă, coleg de muncă. Oricum este un moment favorabil pentru a-și restabili relațiile cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce dialoguri calme, pline de sensibilitate și empatie cu cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Nativii din zodia Gemeni au șansa de a primi aprecieri, laude și chiar funcții onorifice pentru munca depusă. Este un moment important pentru cei care-și doresc ascensiune profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să îndrăznească să spere la o funcție mai înaltă și să discute cu superiorii despre aspirațiile lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Este o zi favorabilă pentru studiu, însă este vorba de interes pentru științe ezoterice, pentru cultură, religie, pentru activități spirituale. Nativii din zodia Rac pot căuta răspunsuri inclusiv în filozofie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le insuflă nevoia de a se preocupa de suflet, de zona emoțională, nevoia de a se înțelege dincolo de rațional.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Leu pot primi aprecieri sub diverse forme, de la laude la cadouri. Nativii vor avea parte de recunoștința celor din jur, însă este important să-și păstreze moralitatea și integritatea pentru că nu este exclus ca în spatele acestora să se ascundă alte scopuri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu fvorizează momentele plăcute alături de cei dragi, de prieteni și familie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Se conturează momente intense în cuplu pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor încerca prin orice mijloace să se apropie de cineva sau vor deveni incredibil de împăciuitori, toleranți și înțelegători cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că nu întotdeauna pot rezolva un conflict prin această atitudine. Nu este recomandat să acumuleze frustrări doaar pentru a-i fi bine celuilalt.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de un context astrologic favorabil atât la locul de muncă, cât și în ceea ce privește sănătatea. O serie de nativi care s-au confruntat cu diferite probleme de sănătate, acum se vor vindeca sau cel puțin vor observa ameliorarea simptomelor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Este o perioadă în care nativii din zodia Scorpion au nevoie de relaxare, de liniște și înțelegere, iar comunicarea va fi calmă și caldă, cu o reală nevoie de înțelegere din partea celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce înclinații artistice, culturale, religioase sau filozofice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător fac ordine în familie și impun disciplina în relațiile pe care le au cu cei dragi. Nativii sunt preocupați inclusiv de ordinea din locuință și nu este exclus să impună noi reguli de conduită celor cu care locuiesc sub același acoperiș. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător aduce, totuși, o atmosferă caldă și o comunicare calmă în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi le aduce detașare legată de sectorul profesional, însă interes față de cei dragi cu care vor încerca din răsputeri să se înțeleagă, inclusiv fiind dispuși să lase de la ei, să ierte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să caute relaxarea și odihna și să evite să se impună, mai ales în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au mari șanse astăzi să discute (să rediscute) niște condiții contractuale, inclusiv să-și rengocieze salariul, remunerația primită pentru o activitate întreprinsă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce posibilitatea unei rezolvări financiare în favoarea lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor avea șansa de a se reechilibra energetic, psihic și emoțional. Nativii vor vedea cu alți ochi o situație și o vor aborda favorabil lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le va aduce o îmbunătățire a stării de sănătate, dar și nevoia de a se odihni mai mult, de a se relaxa și a se dedica activităților care le aduc plăcere și satisfacție. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *