Reduceri de 80% pe elefant.md! Start Summer Black Friday

Black Friday vara? E posibil la elefant.md, care au dat astăzi start reducerilor de până la 80% la toate categoriile de produse.

Foto: elefant.md

Retailerul propune parfumuri de la 60 de lei, cosmetice de la 20 de lei, ceasuri de la 240 de lei si multe, multe carti de la chiar 5 lei! Mii de titlurile găseşti tot aici, iar alegerea e mare: ficţiune, motivaţionale, biografii şi memorii, enciclopedii, lecturi în limba engleză sau poveşti pentru cei mai mici cititori.

Black Friday la Elefant.md / Sursa:Elefant.md

Elefant.md mai propune o gamă variată de parfumuri semnate de Chopard, Lanvin, Moschino, Salvadore Ferragamo, Nina Ricci, Burberry, Kenzo sau Bvlgari. De popularitate se bucură și cosmeticele L’Oreal, Kiko, Dermacol, Max Factor, Maybelline, Pupa, Rimmel, Revlon sau Bourjois.

Black Friday la Elefant.md / Sursa:Elefant.md

La fel de căutate sunt în acest sezon accesoriile! La elefant.md poţi găsi renumitele genţi Guess sau portofele de brand Fossil în variate modele. Or cine nu îşi doreşte un ceas de calitate de la Michael Kors sau Casio? O idee ar fi şi o pereche de ochelari de soare care merg bine anul împrejur. Ai de ales între branduri ca Ray Ban, Polar, Moschino, Mango şi multe altele.

Black Friday la Elefant.md / Sursa:Elefant.md
Black Friday la Elefant.md / Sursa:Elefant.md

Produsele pot fi livrate la show room-ul din Chisinau sau direct acasă! Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările – returnate fără costuri suplimentare.

Adresă punct de colectare: mun.Chişinău, Bd. GrigoreVieru 9.

Telefon de contact: 061 000 901 sau contact@elefant.md.

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

În weekend: 09:00 -17:00


// console.log('no ads situation')