Federația de Minifotbal a anunțat înregistrarea la Campionatul Moldovei 2019-2020

Federația Sportivă Națională de Minifotbal (FSNM) a anunțat înregistrarea la Campionatul Moldovei printre amatori, format 5+1, MF Series 2019-20.

Foto: FSNM

Turneul se va disputa în 5 ligi: Seria Națională, Seria A, Seria B, Seria C, Seria Juniori (14-18 ani).

Meciurile vor avea loc în fiecare weekend pe terenurile artificiale ale Complexului Sportiv Urban Arena din Chișinău în perioada 31 august 2019 - 31 mai 2020.

Înscrierea are loc până la 19 august!

Campioana Seriei Naționale va reprezenta Moldova în Liga Campionilor EMF, iar celelalte echipe în EuroCup și alte competiții continentale. Echipele clasate pe locurile 1-3 în fiecare Serie se vor alege cu premii bănești, cupe și medalii. Fondul total de premii este de peste 100.000 lei.

Doritorii de a forma o echipă se pot înregistra la numărul de telefon: 069068514.

Mai multe detalii se pot afla pe acest link.

Înscrierea la turneele din Tiraspol are loc aici.

Cupa Campionatului Moldovei la minifotbal / Sursa:FSNM

În actuala ediție a cupelor europene, Moldova va fi reprezentată în Liga Campionilor EMF de către campioana și vice-campioana Seriei Naționale 2018-19: Ecolux Chișinău și respectiv VivaFarm Tiraspol. Turneul va avea loc în perioada 5-8 septembrie la Rimini, Italia. Iar în EuroCup EMF, care se va disputa la 12-15 septembrie la Lignano Sabbiadoro, Italia va juca finalista Cupei, Red Devils Chișinău.

După o mică pauză revine pe arena internațională și selecționata Moldovei la minifotbal, care va evolua din nou la competițiile sub egida European Minifootball Federation (EMF) și World Minifootball Federation (WMF).

Moldova și-a anunțat participarea în premieră la Campionatul Mondial la minifotbal 2019, care se va avea loc în perioada 1-11 octombrie la Perth, Australia!

MiniTricolorii vor juca la cel de-al 3-lea Mondial din istorie în Grupa E, alături de Mexic, Coasta de Fildeș și Somalia. La turneul final din Țara Cangurilor vor participa 32 de selecționate.


Pub