00:26:05 17.04.2024
Stiri

Șor promite să arate ce a fost în GEANTA care i-ar fi dat-o lui Dodon: „Imunitatea a fost ridicată la cererea personală a lui Dodon, este o răzbunare personală”

Partide/Comunicate 16.08.2019 10:40 Vizualizări2859 Autor: Ziarul National
Șor promite să arate ce a fost în GEANTA care i-ar fi dat-o lui Dodon: „Imunitatea a fost ridicată la cererea personală a lui Dodon, este o răzbunare personală”


„Retragerea imunității parlamentare a liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, reprezintă o răzbunare personală a președintelui Igor Dodon, pentru că acesta ar putea spune câți bani i-a dat pentru întreținerea PSRM, dar și alte cadouri”, a declarat deputatul Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov, ieri în Parlament.

Acesta acuză actuala guvernare de lașitate și a reiterat îndemnul din partea fracțiunii sale ca să fie modificată Constituția, astfel încât să fie anulată imunitatea parlamentară pentru toți deputații.

„Ceea ce se întâmplă astăzi (ieri - n.r.) este o răzbunare personală a lui Igor Dodon. Ilan Șor are ce să spună și câți bani i-a dat lui Dodon la începutul carierei politice, cât a cheltuit pentru PSRM și ce alte beneficii a obținut. Astăzi vrea să distrugă un rival politic personal”, a spus Ulanov.

El a menționat că Partidul „ȘOR” nu este împotriva retragerii imunității, dar se pronunță împotriva selectivității acestui proces. „Domnule procuror general interimar, Dumitru Robu, de ce nu examinați dosarul creditelor neperformante acordate soțului președintei Parlamentului și a PSRM, Zinaida Greceanîi? De ce nu cereți retragerea imunității lui Igor Dodon, care a declarat deschis că primea un milion de dolari anual pentru proiectele sale politice?”.

Totodată, el a calificat procedura de retragere a imunității lui Ilan Șor drept un „show politic ieftin”, menit să distragă atenția cetățenilor de la problemele reale cu care se confruntă Republica Moldova și cetățenii săi. „Acest show ieftin va putea distrage atenția oamenilor de la problemele reale doar pentru scurt timp. Voi creați iluzia unei activități intense, tone de hârtie, dar beția puterii o să vă treacă mai repede decât credeți”, a conchis Denis Ulanov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md