/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Atenție, călători! În trei posturi vamale se atestă trafic îngreunat. Punctele de trecere care trebuie evitate

missing
16 august 2019, ora 17:47

În trei posturi vamale din țară se atestă un flux majorat de mașini. În aceste condiții, numărul de personal al Poliției de Frontieră și al Serviciului Vamal s-a suplimentat. Conducătorilor auto li se recomandă să aleagă punctele de trecere alternative decât cele în care s-au format ambuteiaje. 

Potrivit Poliției de Frontieră, se intensifică circulația transfrontalieră în punctul de trecere Palanca, pe sensul de intrare în țară. Polițiștii le recomandă călătorilor să opteze pentru PTF Tudora, care activează în regim normal.

„La fel, se atestă un flux majorat în punctul de trecere Criva-Mamaliga. Propunem călătorilor să aleagă cel mai apropiat PTF Larga-Kelmențî sau PTF Briceni-Rossoșanî”, informează oamenii legii.

Totodată, se menține trafic îngreunat în punctul de trecere Leușeni. Un număr de 90 de mașini sunt în așteptare la trecerea frontierei de stat pe sensul de ieșire din țară. Se circulă pe toate pistele de control, inclusiv o parte din flux este direcționat pe benzile dedicate intrării în țară.

În punctul de trecere Leușeni este instalat un cort anti-caniculă, care la necesitate asigură călătorii cu apă și asistență medicală.

Totodată, polițiștii recomandă călătorilor să opteze și pentru alte puncte de trecere de la frontiera cu România precum: Sculeni, Costești și Cahul.

Foto: Facebook/ Poliția de Frontieră

Foto: Facebook/ Poliția de Frontieră

Foto: Facebook/ Poliția de Frontieră

Foto: Facebook/ Poliția de Frontieră

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram