/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Iurie Reniţă: Incredibil! Cea mai mare pensie lunară din Moldova este de peste 220 de mii de lei. Cui aparţine

missing
16 august 2019, ora 22:17

Cea mai mare pensie lunară din Republica Moldova este de două sute douăzeci și patru de mii de lei şi aparține unei persoane care a activat în domeniul financiar-bancar. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Blocului ACUM Iurie Reniţă. 

„Este incredibil cum în cea mai săracă țară din Europa este posibil să primești o pensie uriașă pentru realitățile noastre. Alte aspecte, nu mai puțin incredibile, le voi prezenta în următoarea postare, în care voi insera integral răspunsul Casei Naționale de Asigurări Sociale la interpelarea mea privind pensiile din Republica Moldova. De moment, rog să găsiți în anexă informația privind numărul și categoriile beneficiarilor de pensii de la douăzeci de mii până la  o sută de mii de lei lunar și mai mult”, a scris deputatul pe reţelele de socializare.

Ieri, la propunerea președintelui țării Igor Dodon, deputații din Parlament au votat în prima lectură proiectul de lege care prevede indexarea pensiilor de două ori pe an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram