01:16:05 25.04.2024
Stiri

Usatîi, de Ziua lucrătorului din domeniul FINANCIAR: „Munca dumneavoastră este folosită deseori de cei de la guvernare și de cercuri înguste de interese în scopuri personale”. Ce spune de JAFUL bancar

Partide/Comunicate 15.08.2019 13:23 Vizualizări996 Autor: Ziarul National
Usatîi, de Ziua lucrătorului din domeniul FINANCIAR: „Munca dumneavoastră este folosită deseori de cei de la guvernare și de cercuri înguste de interese în scopuri personale”. Ce spune de JAFUL bancar facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, felicită lucrătorii din domeniul financiar, care astăzi marchează ziua lor profesională, dar atrage atenția că deseori munca onestă a acestor oameni este folosită de cei de la guvernare și de anumite cercuri înguste de interese, în scopuri personale.

Potrivit lui Usatîi, munca lucrătorilor din domeniul financiar este importantă pentru cetățeni, dar mai ales pentru economia țării.

„Știu că este un domeniu foarte complicat. Cifrele necesită multă exactitate și atenție, iar orice eroare cât de mică poate avea urmări extrem de grave. Aveți o muncă foarte responsabilă și remunerată necorespunzător. În special în regiuni, unde salariile sunt mici în raport cu volumul mare de muncă. La fel de grav, munca Dumneavoastră este folosită deseori de cei de la guvernare și de cercuri înguste de interese în scopuri personale”, susține Usatîi într-o postare pe Facebook.

În acest context, liderul PN a pomenit de jaful bancar. „Jaful bancar din 2014 a distrus economia țării și prosperitatea cetățenilor pentru decenii înainte. Pentru a acoperi cumva gaura creată, autoritățile încearcă acum să dreagă cumva busuiocul, dar ne înglodează în și mai mari datorii și angajamente nefavorabile R. Moldova. Cum ar fi acordul cu FMI, convenit de noul Guvern, ale cărui consecințe, deși încă nu este semnat, începem deja să le simțim”.

Usatîi a mai adăugat că sunt teme complexe, despre care va vorbi cu altă ocazie. „De Ziua Dumneavoastră profesională, stimați lucrători din domeniul financiar, vă doresc mult succes în activitate, condiții decente de muncă și remunerare pe măsură. Vă doresc să creșteți profesional și în continuare, dar și să luați decizii corecte și înțelepte, pentru binele tuturor cetățenilor R. Moldova”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md