Deputatul fracțiunii ȘOR, Denis Ulanov: Imunitatea parlamentară a lui Ilan Șor a fost ridicată la cererea personală a lui Dodon

by D M
Distribuiti mai departe...

Retragerea imunității parlamentare a liderului Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor rerezintă o răzbunare personal a președintelui Igor Dodon pentru că acesta ar putea spune câți bani i-a dat pentru întreținerea Partidului Socialiștilor, dar și alte cadouri, a declarant de la tribuna Parlamentului deputatul Partidului ȘOR, Denis Ulanov.

 

„Cee ce se întâmplă astăzi este o răzbunae personal a lui Igr Dodon. Ilan Șor are ce să spună și câți bani i-a dat lui Dodon la începutul carierei politice, cât a cheltuit pentru Partidul Socialiștilor și ce alte beneficii a obținut. Astăzi vrea să distrugă un rival politic personal”, a declarat Denis Ulanov într-un discurs de la tribuna central a Parlamentului.

El a menționat că Partidul ȘOR nu este împotriva retragerii imunității, dar se pronunță împotriva selectivității acestui proces.

„Vă este frică să fiți următorii”, a menționat deputatul.

Totodată, el a calificat procedura de retragere a imunității lui Ilan Șor drept un „show politic ieftin”, menit să distragă atenția cetățenilor de la problemele reale cu care se confruntă Republica Moldova și cetățenii săi. „Acest show ieftin va putea distrage atenția oamenilor de la problemele reale doar pentru scurt timp. Voi creați iluzia unei activități intense, tone de hârtie, dar beția puterii o să vă treacă mai repede decât credeți”, a declarat Denis Ulanov.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...