/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Dodon va face campanie electorală pentru PSRM? „O dată pe săptămână voi fi în teritoriu”

missing
15 august 2019, ora 22:53

Începând de săptămâna viitoare, președintele Igor Dodon intenționează să meargă la întâlniri cu cetățenii prin raioane, așa cum a făcut-o în campania electorală pentru parlamentare.

„O dată, de două ori pe săptămână voi merge în teritoriu. Președintele și prim-ministrul trebuie să meargă să discute cu oamenii în teritoriu, nu în Chișinău”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Șeful statului afirmă că o mulțime de oameni din raioane i-au spus că trebuie să se țină împreună cu Blocul ACUM: „Oamenii vor ca această coaliție să se mențină. Să fie stabilitate și regulă în politică”.

Înainte de alegerile parlamentare din februarie, Igor Dodon a fost învinuit că face campanie electorală pentru Partidul Socialiștilor și uită că nu mai este lider al formațiunii, ci șef de stat. Atunci, Igor Dodon la fel efectua vizite în teritoriu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram