Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.08.2019

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Mike Quigley membru al Congresului SUA

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Mike Quigley membru al Congresului SUA

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a mulțumit Statelor Unite pentru suport constant acordat Republicii Moldova și a subliniat importanța parteneriatului strategic cu Statele Unite, la întrevederea cu Mike Quigley, membru al Congresului SUA.
 
Potrivit președintelui Legislativului sprijinul acordat de-a lungul timpul țării în promovarea unor proiecte importante pentru oameni crește încrederea între popoarele noastre.  Și cu această ocazie, Zinaida Greceanîi a lansat propunerea inițierii unui nou proiect mare de infrastructură pentru Moldova, după exemplul programului Compact.
 
Președintele Parlamentului a reiterat suportul pentru Guvern și a subliniat că formațiunile care au constituit majoritatea parlamentară vor lucra în continuare în interesul oamenilor și vor lăsa la o parte subiectele care dezbină pentru acțiuni necesare pentru stat și așteptate de locuitorii țării. În plan extern, va fi în continuare promovată o politică externă echilibrată, iar pe intern obiectivele majorității parlamentare sunt comune.
 
La rândul său, președintele grupului de prietenie cu SUA, vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, menționat că toate forțele care au constituit majoritatea parlamentară sunt conștiente de importanța reformelor, necesitatea edificării unor instituții independente și lupta cu corupția.
 
Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari  a vorbit despre necesitatea unei expertize pentru consolidarea sistemului judiciar și în lupta cu corupția, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus