Actualitate

Crimele pun stăpânire pe România! Nou caz şocant, la Suceava

Descoperire sinistră în judeţul Suceava: o femeie în vârstă de 37 de ani, inginer la o companie multinaţională, este acuzată de pruncucidere. Ea a recunoscut că şi-a omorât bebeluşul imediat după naştere, punându-l într-un sac menajer pe care l-a îngropat în curtea casei. După audieri, anchetatorii au mai aflat că femeia şi-a mai îngropat în acelaşi fel înca doi copii în ultimii doi ani, scrie Monitorul de Suceava.

Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului şi fac cercetări în curtea familiei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Totul a ieşit la iveală după ce o colegă de servici a femeii a anunţat Poliţia, pentru că aceasta a fost văzută brusc fără burtă, deşi era cu sarcina avansată, şi părea să fi născut în secret. Verificările au arătat că femeia de 37 de ani nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște. Poliţia s-a prezentat la poarta familiei, luni seara, iar ceea ce au aflat i-a şocat chiar şi pe anchetatori.

Direcția de Protecție a Copilului Suceava a transmis că s-a luat legătura cu asistentul social pentru a vedea ce se impune în situaţia copiilor rămaşi acasă. Cei trei copii au fost preluați de o mătușă din partea tatălui, care a dat declarație în scris cu privire la faptul că se va ocupa de aceștia și că nu este necesară o masură de protecție în acest caz. Familia nu este cunoscută în localitate cu niciun fel de probleme.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a emis în acest caz următorul comunicat: „La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *