Hipertensiunea arterială și cum o menținem la valoarea normală

Hipertensiunea arterială este o cauză frecventă de deces. Studiile internaționale arată că nu este vizată o anumită categorie de persoane, dar cel mai des suferă, în primul rând, cele cu o vârstă de peste 65 de ani, cele care au probleme cu greutatea sau au o rudă care are hipertensiune arterială.

Foto: tensiometrele Rossmax

Valoarea ridicată a tensiunii face ca inima să pompeze într-un ritm alert față de unul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine. De regulă, nu prezintă niciun simptom și, din moment ce nu aveți grijă să vă măsurați nivelul tensiunii, riscați să ajungeți într-o stare gravă la spital.

Datele par de-a dreptul înfricoșătoare, doar că există o soluție pentru a evita situațiile de urgență maximă. În rețeaua de farmacii „Elody”, puteți găsi tensiometrele Rossmax.

Acum, vă veți ști în siguranță și nici nu va fi necesar să alergați cu părinții, rudele sau prietenii mereu în cabinetul medicului. Mai mult, la „Elody”, veți putea beneficia de un preț accesibil. Aparatele de măsurat tensiunea sunt la reduceri pe tot parcursul acestei luni!

Cum funcționează tensiometrele Rossmax?

Tensiometrele Rossmax nu sunt invazive și dureroase. Oferă indici exacți despre starea dumneavoastră de bine. Trebuie doar să fiți atenți la postura corpului - brațul să fie relaxat și sprijinit de un obiect plat (spre exemplu, masa).

Specialiștii recomandă să aveți grijă de mediul în care vă aflați, pentru că în special stresul cauzează creșterea tensiunii. De aceea, dacă vreți să aflați nivelul corect, atunci urmează să utilizați aparatul când sunteți relaxat.

Alte detalii despre capacitățile tensiometrelor Rossmax și despre cum să vă mențineți în formă, aflați de la consultantul prezent în toate filialele rețelei de farmacii „Elody”.

„Elody” vă ajută să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi!

tensiometrele Rossmax / Sursa:Elody
tensiometrele Rossmax / Sursa:Elody
tensiometrele Rossmax / Sursa:Elody


// console.log('no ads situation')