(video) Premieră: VW prezintă noul T-Roc Cabriolet la început de toamnă, dar îl va lansa la primăvară

Dacă VW are bani în plus, de ce să nu încerce? Poate cunoaşteţi cu ce s-a încheiat „experimentele anterioare” în acest format, sub forma unor modele ca Nissan Murano CrossCabriolet şi Range Rover Evoque Convertible – au rămas fără moştenitori pentru că erau nişte maşini care nu aduceau un profit.

Și totuși, cei de la Volkswagen privesc optimist şi au acceptat riscurile, prezentând un model pe care l-au anunţat din timp: T-Roc Cabriolet!

Foto: autoblog.md

Transformând un crossover cu formă de hatchback şi cu cinci uși într-o decapotabilă cu doar două uși, dezvoltatorii au fost nevoiţi să redeseneze serios pe hârtie noul T-Roc Cabriolet înainte ca să-l facă în realitate.

De la sine este clar că o astfel de maşină are o podea, dar şi o ramă ranforsată a parbrizului pentru a corespunde cerinţelor elementare de siguranţă, dar aflaţi că pentru a găzdui atât două rânduri de scaune, cât şi un spaţiu de depozitare a acoperişului moale, modelului i-a fost mărit ecartamentul cu 40 de mm (de la 2.590 la 2.630 mm). Află mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub