15:51:38 25.04.2024
Stiri

Maia Sandu ATENȚIONEAZĂ repetat o instituție din subordinea Guvernului: „Mă mir că are tupeul să saboteze în continuare...”

Social 14.08.2019 15:01 Vizualizări2744 Autor: Ziarul National
Maia Sandu ATENȚIONEAZĂ repetat o instituție din subordinea Guvernului: „Mă mir că are tupeul să saboteze în continuare...”


Premierul Maia Sandu a atenționat, astăzi, repetat Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, după ce reprezentanții organelor de drept s-au plâns la ședința Consiliulu Suprem de Securitate că instituția nu prezintă informațiile solicitate.

Maia Sandu a declarat că cei care vor continua să saboteze mesajele și nu-și vor îndeplini obligațiile „vor plăti pentru această atitudine”.

„Vreau să atenționez Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, pentru că mai mulți reprezentanți ai organelor de drept au indicat la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate că acest serviciu nu cooperează, nu prezintă informații atunci când i se cere. Este o instituție din subordinea Guvernului și mă mir că are tupeul în continuare să saboteze lucrul organelor care încearcă să clarifice chestii importante care țin de furtul miliardului și alte scheme de corupție. Mesajul este către toate instituțiile din subordinea Guvernului - să nu încerce să saboteze, să ia mesajele în serios, fiindcă noi toți avem responsabilitate în fața legii și a cetățenilor. Cei care își vor permite să saboteze și să nu-și îndeplinească obligațiile vor plăti pentru această atitudine”, a atenționat premierul.

Aceasta este a doua atenționare a Maiei Sandu la adresa Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din ultima lună, instituție condusă de Vasile Șarco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md