image
Sursa foto: Jurnal.md

Sistări de apă pe mai multe străzi din capitală, dar și din comuna Budești și orașul Ialoveni

Pe mai multe străzi din capitală, dar și din comuna Budești și orașul Ialoveni, astăzi, va fi sistată apa la robinet.

Între orele 09.00 și 21.00, furnizorul planifică lucrări de înlocuire a vanei cu diametrul 500 mm. Ca urmare apa va fi sistată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, precum și pe străzile Vasilenco, Milești, Camenița, Cristești, Caucaz, precum și pe stradelele Caucaz și Hrușca. De asemenea, pe străzile 31 august 1-11, 2-20 inclusiv cu fracții; Melestiu, 16-24, inclusiv cu fracții; Valea Trandafirilor, 6-20, 1-11, inclusiv cu fracții; L. Tolstoi, 24/1.

În același interval de ore, în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate, furnizarea apei va fi întreruptă pe mai multe străzi din comuna Budești. Este vorba despre străzile G. Velicico; Chișinăului; Crizantemelor; Alunel; Bujorilor; Arțarului; V. Micle; Ciocârliei; Tineretului; Speranței; Doina și Ion Aldea Teodorovici; Bucuriei; Cireșilor; Bălțata și T. Ceobanu. De asemenea, apa va fi sistată pe stradele Spicului și Murelor.

Tot marți, între orele 10.00 și 17.00, furnizarea apei va fi oprită pe strada Independenței, 4/1, 4/2 din capitală. Între orele 09.45 și 12.45, apa va fi sistată în orașul Ialoveni. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: