Ultimul moldovean rănit, ce a fost implicat în accidentul din România, a fost adus acasă

În seara zilei de astăzi Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova a dus la Chișinău ultimul cetățean rănit în accidentul de circulație care a avut loc pe 31 iulie curent la Oradea, România.

Foto: IGSU

Echipajul SMURD a monitorizat pe parcursul drumului starea pacientului în vârstă de 30 de ani. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme și a ajuns la Chișinău stabil, fără ca starea acestuia să se înrăutățească pe parcursul drumului.

În capitală pacientul a fost preluat de medicii din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, unde urmează să beneficieze de îngrijiri ulterioare.

UNIMEDIA amintește că accidentul a avut loc în urma impactului unui microbuz din Republica Moldova cu un autocamion pe traseul DN 1 Oradea – Huedin, în apropierea localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

Microbuzul transporta 8 persoane, toți cetățeni ai Republicii Moldova. În urma accidentului două persoane, doi bărbaţi în vârstă de 33 și de 42 de ani și-au pierdut viața.

Alte patru persoane dintre care trei bărbaţi în vârstă de 23, 33 şi 30 de ani dar şi o femeie de 20 de ani au primit diverse traumatisme.

Totodată, în urma accidentului, două persoane au suferit leziuni ușoare şi nu au avut nevoie de spitalizare.


Pub