/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Ultimul moldovean care a fost rănit într-un accident din România a fost adus astăzi la Chișinău

missing
13 august 2019, ora 20:13

Ultimul cetățean moldovean care a fost rănit în accidentul rutier ce s-a produs pe 31 iulie curent în Oradea, România, a fost adus astăzi la Chișinău de către Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova.

Echipajul SMURD a monitorizat pe parcursul drumului starea pacientului în vârstă de 30 de ani. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a ajuns la Chișinău stabil. Starea acestuia nu s-a înrăutățit pe parcursul drumului, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În capitală pacientul a fost preluat de medicii din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, unde urmează să beneficieze de îngrijiri ulterioare.

Accidentul de circulație care s-a produs pe 31 iulie pe traseul DN1 Oradea – Huedin, în apropierea localității Uileacu de Criș, județul Bihor, a luat viața a două persoane, iar alți doi oameni, cetățeni ai Republicii Moldova au fost internați în spital.

Foto: Facebook/ IGSU

Pe 3 august corpurile neînsuflețite ale celor două persoane, cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au pierdut viața în urma accidentului rutier din România, au fost aduse acasă. Transportarea cadavrelor a fost efectuată de o companie particulară din țara vecină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram