(video) Deputați ACUM, despre priorități pentru susținerea tinerilor: Revizuirea curriculei, dezvoltarea educației profesionale, granturi pentru tineri antrepenori

Deputatul Dinu Plîngău a anunțat crearea unui grup de lucru, compus din deputați, membri ai Guvernului și reprezentanți ai societății civile, care vor lucra la un plan de acțiuni pentru mărirea investițiilor pentru tineret.

Foto: privesc.eu

Dan Perciun a spus că deputații vor „susține majorarea bugetului pentru programele destinate tinerilor, extinderea programelor existente, dacă se vor dovedi a fi eficiente și dezvoltarea de noi programe și soluții”.

„Încurajăm Guvernul să depună toate eforturile pentru ca tinerii să aleagă să se realizeze profesional aici, acasă”, a declarat deputatul Dan Perciun.

Perciun a speficiat că, printre priorități, sunt lupta cu corupția, revizuirea curriculei, flexibilitatea planului-cadru, ca tinerii să aibă posibilitatea în liceu să își aleagă obiectele de studiu, precum și dezvoltarea educației profesionale.

Perciun a mai spus că statul trebuie să susțină tinerii antrepenori, prin oferirea de granturi celor care vor să își deschidă o afacere.


Pub