(video) MINI marchează producţia a 10 milioane de maşini, exact în 60 de ani de istorie

În timp ce MINI continuă să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare, marca a obţinut o nouă realizare odată ce automobilul MINI cu numărul 10 milioane produs la nivel mondial din 1959 a părăsit linia de asamblare.

Automobilul aniversar – un model MINI 60 Years Anniversary Edition – a fost produs la 24 iulie 2019 la uzina MINI din Oxford şi a participat la evenimentul special ce a avut loc la Oxford.

Foto: autoblog.md

Pentru a sărbători a 60-a aniversare a mărcii, MINI a căutat 60 de proprietari cu 60 de maşini, câte una din fiecare an de producţie – cu 60 de poveşti personale scrise de-a lungul deceniilor. Împărtăşite pe canalele digitale MINI de-a lungul anului, poveştile proprietarilor din Marea Britanie arată dragostea pe care aceştia o au pentru automobilele lor şi partea importantă pe care au jucat-o în vieţile multor oameni.

MINI a reunit aceste automobile la uzina din Oxford pentru o reuniune aniversară specială, înainte de a merge la International MINI Meeting de la Bristol, un festival anual pentru fanii MINI de pretutindeni care a avut loc chiar ieri, 11 august. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub